e-Kormányzat: rendeletek, határozatok  ·  Honlaptérkép  ·  Levélküldés 2022. október 04. kedd, Ferenc napja 
A faluról
Önkormányzatunk
Polgármesteri Hivatal
Intézmények
Civil szervezetek
Egyházak
Hasznos információk
Hírarchívum
Vállalkozói oldal
Általános közzétételi lista
Közbeszerzés
 

Mány Község tisztelt Polgárai!

 

Ezúton szeretném megköszönni azt a megtisztelő bizalmat, hogy -- képviselőik útján -- Községünk Polgármesteri Hivatalának élére választottak -- jegyzőként. Engedjék meg, hogy néhány mondattal bemutatkozzam Önöknek.

 

 

Dr. Majoros Ildikó vagyok, Pátyon lakom, az ún. "Zsámbéki kanyarban". A nagyváros zaja és forgataga elől menekülve öt éve költöztünk ide nyugdíjas édesanyámmal és első gimnazista fiammal -- Szabolccsal --, aki Zsámbékon, a Premontrei Keresztelő Szent János Általános Iskola és Gimnáziumban tanul.

 

Közgazdasági szakközépiskolát végeztem, idegen nyelvi (német) tagozaton. A Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen jogi diplomát szereztem, ahol 1984-ben avattak doktorrá. Közigazgatási szakvizsgát 2000-ben gyámügyi igazgatásból, majd belső adatvédelmi felelősi és ingatlanközvetítő-értékbecslő, valamint társasházkezelő vizsgát is tettem.

 

Diplomám megszerzése után voltam fogalmazó a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, vállalti jogász, és ahol a jogi szakma alapjait valóban megtanultam, a XIV.  és XVI. kerületi Ingatlankezelő Vállalatnál (később jogutódja a Zugló Vagyonkezelő Részvénytársaságnál) jogász, jogi osztályvezető és társasházkezelő kirendeltség vezető.

 

Kisfiam megszületése után a Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatalánál dolgoztam a Népjóléti Irodán, majd ugyanitt Gyámhivatal vezető, később pedig a komplex ügyfélszolgálat vezetője lettem.

2001. június 15-től a Budapest I. kerület Budavári Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában az Igazgatási Iroda vezetője voltam. Az itt eltöltött idő alatt nem csak szakmailag tanultam sokat, hanem magamévá tettem a Budai Vár történelmi szelleméből áradó és a kerület vezetése által szorgalmazott azon polgári szemléletet, hogy a köztisztviselő elsődleges feladata az ügyfelek szolgálata és segítése.

 

Harminc éves munkaviszonnyal rendelkezem. 2007-ben töltöttem 20 éves közszolgálati jubileumomat, amelyből 11 évet ténylegesen polgármesteri hivatalban dolgoztam le. Teljes munkaviszonyomból 15 évet vezető beosztásban töltöttem el.

 

A Mány Község Képviselő-testülete által kiírt felhívásra azért pályáztam, mert szeretem az új feladatokat, kihívásokat. Szeretném mind mások, mind önmagam előtt bizonyítani, hogy alkalmas vagyok egy ilyen szép, de nehéz feladat ellátásra.

 

Úgy érzem, hogy Mány Község -- a maga épített és természeti szépségeivel, a települést átjáró nyugalmával -- az a falu, ahol képes leszek teljes erőmmel és lelkesedésemmel a polgárok érdekeit képviselve dolgozni. Ehhez kérem az Önök segítségét is. Dolgozzunk, tegyünk együtt azért, hogy Mány azon ritka gyöngyszemek egyike maradjon, ahol jó és érdemes élni!

 

Tisztelettel:

 

                                                               dr. Majoros Ildikó

 

 

 

Mány község honlapját a jacsa.NET készítette. A szerkesztők névsorához kattintson ide!